Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Bărbat de 57 de ani din Cugir, găsit decedat în propria-i locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

barbat gasit decedat cugir002Luni, în jurul orei 11.30, locatarii de pe strada ”Viitorului” nr.9 Cugir au anunțat organele Poliției Cugir că, în imobilul în care locuiesc este un vecin pe nume Torma Alexandru, în vârstă de 57 de ani, care de aproximativ zece zile n-a mai fost văzut ieșind din apartament.

Reprezentanți ai Poliției locale, însoțiți de lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir, s-au deplasat la fața locului cu o scară de pompieri reușind să forțeze un geam de la apartament și să intre în interiorul imobilului.

Aici a fost găsit TA, decedat pe patul din dormitorul locuinței.

Potrivit vecinilor acesta trăia singur, avea o soră care locuia în Germania, era pensionat medical, ceea ce presupune că suferea de o boală de care locatarii nu aveau cunoștință. La ora când publicăm materialul cu tragicul eveniment, erau așteptați să sosească la fața locului o echipă de criminaliști și medicul legist, urmând ca în urma necropsiei să se stabilească exact cauza decesului.

(C.P.)

[nggallery id=1801]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea