Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Balul ”Parfum de Primăvară” 2016, la Alba Iulia: Două familii și zeci de cadre medicale, premiate pentru dedicație, pasiune și profesionalism

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizația Femeilor Liberale din Alba a premiat, sâmbătă, la a IX-a ediție a Balului ”Parfum de primăvară”, persoane implicate în viața de familie, în domeniul solidarității și incluziunii sociale, respectiv în sănătate, ”pentru dedicația, pasiunea și profesionalismul” cu care s-au implicat în sfere de activitate ce necesită multă ”atenție, altruism” și nu în ultimul rând, ”suflet”.

Parfum de primavara 201601

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Familia Margareta și Emil Suflețel, respectiv familia Iulia și Sebastian Onac au primit premii speciale pentru implicarea în domeniul familiei, respectiv în domeniul solidarității și incluziunii sociale. Familia Onac a primit aprecieri pentru demararea și continuarea proiectului Centrul ”Maria Beatrice” din Alba Iulia, care sprijină copiii cu nevoi speciale, iar familia Suflețel pentru sprijinul reciproc pe care și-l acordă.

Sufletel01

Distincții în domeniul sănătății au primit următoarele cadre medicale: Dreghiciu Angela, Cunțan Delia, Bunea Elena, Sima Claudia, Pleșa Mariana, Pleșa Ioana, Moldovan Corina, Oprea Monica, Pițigoi Alisandrina, Oancea Mărioara, Purcariu Carmen, Ordean Marcela, Bacila Melania, Sas Rodica, Besoiu Rodica, Soporan Ionela, Man Luminița, Gheorghe Georgeta, Lopazan Alina, Chirica Maria, Danciu Elisabeta, Șuluțiu Monica, Șuluțiu Marius, Baciu Adrina, Roba Laura, Duplipovici Milena, Duplipovici Olivia, Vălean Amalia, Sasaran Jean, Deva Dana, Ilea Ioana, Chiorean Monica, Bărbat Ana, Ion Maria, Ion Marin, Hasta Maria, Minerva Muntean.  Totodată, dr. Săsăran Monica a primit o distincție de excelență ”in memoriam” pentru dedicația, pasiunea și profesionalismul cu care s-a implicat în domeniul sănătății.

Distincțiile au fost înmânate de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, deputatul Dan Simedru și senatorul Alexandru Pereș.

Evenimentul a fost prezentat de cele două copreședinte ale OFL Alba, Elena Ignat și Rodica Andronescu.

”Am încercat de fiecare dată să valorizăm femeia. Femeia care nu neapărat este militant politic, ci femeia care este militant pentru propria familie și propria viață. Am încercat să identificăm și să arătăm că sunt în toate domeniile profesionale femei care excelează, care obțin rezultate extraordinare și în același timp sunt deosebit de modeste. Am zis că sigur 8 Martie e un pretext să scoatem în evidență încă o dată frumusețea, perseverența, tenacitatea femeii. Anul acesta ne-am gândit la medicul de familie și la asistentul medical pentru că au fost foarte multe evenimente în ultimul timp care au arătat ce mult contează să ai alături un profesionist în halat alb care să te ajute atunci când e greu”, a spus Rodica Andronescu.

”Noi, femeile liberale, susținem femeile, femeile de vocație, femeile cu atitudine, femeile profesioniste în diverse domenii de activitate. În același timp susținem și promovăm valorile familiei. În această seară am avut două familii deosebite din municipiul nostru. E vorba de familia Suflețel, o familie pe care cred că foarte multă lume din municipiul nostru o recunoaște și o cunoaște ca fiind o familie deosebită (…) De asemenea am premiat și familia Onac, o familie de profesori deosebiți care trudesc pentru un centru care l-au pus de la bază ei, sigur, prin sprijinul Primăriei municipiului Alba Iulia și al oamenilor, în beneficiul copilului lor și a multor copii care au probleme de sănătate. E un efort pe care-l recunoaștem și acești oameni trebuie să fie promovați în comunitatea în care trăim”, a spus Elena Ignat.

Evenimentul a fost organizat la unul dintre restaurantele Mercur din Alba Iulia, iar în program au fost incluse și recitaluri susținute de Antinia Simion și Gheorghe Berghian (Gino).

[nggallery id=1725]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea