Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conform tradiţiei Liceului Teoretic Teiuș, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul a fost unul tematic: Personaje din filme, desfăşurat vineri, 4 martie, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură din Teiuş. Programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a Uman şi Real, care ne-au încântat cu momentele alese şi care, la final, au ales şi câştigătorii.

balul majoratului TeiusCele patru perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă față mai multor probe. Pentru început fiecare pereche s-a prezentat ȋntr-o manieră originală, folosind personaje din filme.

Citește și: mesaje de ziua femeii

Fetele au trecut apoi printr-o probă de îndemânare: au ras un balon care era plin de spumă, fără să îl spargă, având la dispoziţie un minut. Pentru băieți proba de îndemânare a constat în a lovi sticle de plastic cu ajutorul unei mingi introduse într-un ciorap feminin pe care îl aveau băieţii în jurul capului. O altă probă le-a testat creativitatea. Ei au extras un bilet, în care se regăseau mai multe cuvinte. Cu ajutorul acestora fiecare echipă a realizat un catren original. Evident că nu a lipsit proba de cultură generală şi nici cea de dans, atât pentru băieți cât şi pentru fete. Şi pentru că au ales filme, fiecărei echipe i s-au pus întrebări din filmul pe care l-a ales: Titanic, Liceenii, Stan şi Bran şi Mr.& Mrs. Smith.

De-a lungul evenimentului elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanți şi public. Invitaţi au fost trupa Top Dance 2007, membri ai ansamblului Dor teiuşan şi cântece populare şi uşoare interpretate de elevi ai liceului şi nu numai( Diana Rusu-clasa a XI-a U, Cătălin Rus-clasa a IX-a R, Alexandra Muntean-clasa a IX-a U şi Oana Marian din Alba Iulia).

În final juriul format din şase elevi din clasele a XI-a a deliberat. Câştigătorii sunt: Adriana Suciu-Miss Majorat şi –Raul Oniţă Mister-Majorat și Alexandra Trif-Miss Popularitate și Dragoş Chitulea–Mister Popularitate. Toți participanți au primit diplome de participare și au servit o bucată de tort, oferită de organizatori.

[nggallery id=1720]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea