Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO Balul Bobocilor – 2019, organizat de Liceul Teoretic ,,David Prodan” Cugir, un spectacol de succes. O acțiune de poveste, cu magie, pe tărâmul celebrului personaj ,,Harry Potter”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 500 de participanți s-au adunat vineri seara în sala de festivități a Centrului Cultural Cugir, pentru a lua parte la Balul bobocilor, eveniment organizat de Consiliul elevilor  de la Liceul Teoretic  ,,David Prodan” Cugir. Cei mai frumoși și talentați boboci  s-au duelat într-un spectacol desfășurat pe tărâmul Școlii de Magie Hogwarts – vestitul castel în care personajele au reușit să  învețe arta vrăjitoriei din seria de filme sau cărți science – fiction ,,Harry Potter”.

Tărâmul de poveste împletită cu magie, a fost reflectat atât în decorul spectacolului, cât și în interiorul balului.

Cele șase perechi de boboci care s –au duelat pentru mult râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc au fost: Perechea 1 – George Barbu Luana Butnariu; Perechea 2 – Adrian Moga și Denisa Suciu; Perechea 3 – Daniela Turlea și Darius Predescu; Perechea 4 – Mihai Bințințan și Teodora Urian; Perechea 5 – Antonio Negrea și Ariana Marcu, Perechea 6 – Robert Heroiu și Daria Cibian.

Organizatorii au oferit două ore de concurs pe parcursul cărora, bobocii au avut de trecut prin mai multe probe, care mai de care mai interesante și pline de umor : de cultură generală și de originalitate.

Concursul a alternat cu momente artistice susţinute de către sportivii Clubului ,,ProDance 2007” condus de Sergiu Prodan și de către elevii Școlii de dans „Exonoritic Dance” Cugir, condus de Mirabela Herlea.

Spectacolul muzical care și a încheiat seara de bal a fost oferit de către formația locală „The Beat”.

Cel mai mult așteptat moment al Balului Bobocilor Liceul Teoretic David Prodan-  2019 a fost desemnarea câștigătorilor, celor mai valoroși  ,,magicieni și vrăjitori”, după următorul clasament:

Locul 5 – Daniela Turlea și Adrian Moga

Locul 4 – Ariana Marcu și Mihai Bințințan

Locul 3 – Luana Butnariu și George Barbu

Locul 2 – Denisa Suciu și Darius Predescu

Locul 1 – Teodora Urian și Antonio Negrea

MISS ȘI MISTER CNDP – Robert Heroiu și Daria Cibian

MISS ȘI MISTER POPULARITATE – Antonio Negrea și Ariana Marcu

Organizatorii au decernat un premiu special oferit celor desemnați MISS ȘI MISTER HOGWARTS – Teodora Urian și Moga Adrian.

[nggallery id=7531]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Declarația Unică 2024: Care este termenul limită de depunere. Amenzi pentru oamenii care nu vor respecta data

Bogdan Ilea

Publicat

în

Declarația Unică 2024: Care este termenul limită de depunere. Amenzi pentru oamenii care nu vor respecta data Românii care, în cursul anului trecut, au obținut venituri suplimentare din surse precum chirii, investiții, dobânzi sau activități independente, sunt obligați să completeze și să depună Declarația unică până la data de 27 mai, anunță Radio România Actualități. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea