Rămâi conectat

Societate

FOTO: Balul Bobocilor 2012 de la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

* Andreea Zdrânc şi Mădălin Pojamin au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2012

Vineri seara, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia  a avut loc Balul Bobocilor al elevilor de la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”. Plini de emoţii, au urcat pe scenă 4 perechi de boboci, care au avut de trecut  prin mai multe probe pregătite de organizatori. Aşa cum era de aşteptat, prima probă a fost cea de prezentare, în care bobocii au încercat să  îşi evidenţieze calităţile. A urmat proba de aptitudini, la care bobocii au demonstrat că au talent prin dans, teatru sau muzică. Cea de-a treia probă, de dans, i-a pus în dificultate pe boboci. Aceştia au trebuit să danseze pe diferite ritmuri legaţi la mâini sau la picioare.  Proba de cultură generală a fost într-un fel comică iar pe alocuri tragică, deoarece a lipsit…cultura! Deşi au avut întrebări extraordinar de uşoare, precum „Cine a scris poezia Luceafărul?”, „Care este cel mai mare continent?” sau „În ce oraş se află Salina de la Turda?”, bobocii parcă erau pe altă planetă, stând pe gânduri minute în şir. Una dintre cele mai gustate probe a fost „proba amuzantă”, la care bobocii au avut de adunat, într-un minut, cât mai multe boabe de fasole de pe jos sau să caute într-un bol cu făină o biluţă de cauciuc pe care să o scoată cu gura.

Probele au fost presărate cu dansuri de societate şi electrice oferite de trupa “Flagrant” şi Ricky – fost semifinalist la emisiunea  „Românii au Talent” precum şi un moment muzical cu Andreea Zdrânc  şi o paradă a modei cu frumoasele manechine de la „Apulum Girls”, care au prezentat câteva creaţii semnate de Ioana Sabău.

Ei bine, după tot acest spectacol juriul i-a desemnat Miss şi Mister Boboc 2012 pe Andreea Zdrânc şi Mădălin Pojamin  iar  pe Alina Goga şi Bogdan Tătaru – Miss şi Mister Popularitate.

La final organizatorii au ţinut să le mulţumească atât profesorilor (Radu Cîmpean – director, Adriana Iancu, Veronica Dur, Gabriela Ciobanu, Diana Moga, Ionuţ Muntean) cât şi  sponsorilor care au făcut posibil acest bal – Primăria Municipiului Alba Iulia, Ziarul Unirea, senatorul Alexandru Pereş, Partidul Naţional Liberal,  IQ Fashion, Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, Cofetăria Corina şi Florăria Rim Art.

După bal, distracţia s-a mutat în Club IQ Fashion din Alba Mall, unde elevii au petrecut împreună cu invitaţii speciali Vescan şi Scooby.

Mai multe poze pot fi văzute pe pagina de Facebook a Zarului Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii La 18/30 aprilie 1848 a avut loc, la Blaj, în ciuda opoziţiei autorităţilor, o primă adunare reprezentativă a românilor, la care au participat aproximativ 4000 de persoane, majoritatea ţărani, sub conducerea lui Avram Iancu, Papiu Ilarian, Ioan Buteanu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea