Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Balazs Tibor, noul viceprimar al comunei Rădești, ales de către Consiliul Local cu unanimitate de voturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La începutul acestei săptămâni, la Rădești s-a desfășurat ședința extraordinară a consiliului local destinată alegerii noului viceprimar, care timp de 4 ani va desfășura activitatea de edil al comunei alături de primarul reales, Alin Teodor Nicula. Cu unanimitatea voturilor (9 din 9) a fost ales să ocupe această funcție, liberalul Balazs Tibor, fiind la primul său mandat în această calitate. Are 34 de ani, este căsătorit și este membru PNL din anul 2020. Este de formațiune informatician.

,,Este o mare onoare pentru mine să fiu nominalizat și votat de consilieri pentru această funcție! Voi face tot posibilul să îndeplinesc misiunea care mi s-a încredințat, în funcție de puterea și pregătirea mea și să contribui la dezvoltarea comunei Rădești în următorii ani. Cu acest prilej, țin să-i mulțumesc domnului primar pentru propunere, iar membrilor consiliului local pentru votul lor de încredere”

În cadrul aceleași ședințe a fost aprobat numărul comisiiilor de specialitate ale Consiliului Local Rădești, care este în număr de 3, denumirile și numărul de membri ale acestora fiind stabilite prin votul aleșilor. Asfel, s-a constituit comisia nr.1 pentru activități economico – financiare, agricultură, amenajarea teritoriului și urbanism, formată din 3 consilieri locali: Bucur Dumitru, Domșa Ioan și Lazăr Ioan; Comisia pentru învățământ, sănătate și familie, protecție copii, tineret și sport, activități socio – culturale, culte este formată din: Hârceagă Lenuța, Balazs Tibor, Sălăjan Ioan; Comisia juridică și de disciplină, muncă și protecție socială, formată tot din 3 consilier locali, astfel: Bucur Nicolae, Sântu Maria și Bardi Gheorghe.
Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea