FOTO| Balazs Tibor, noul viceprimar al comunei Rădești, ales de către Consiliul Local cu unanimitate de voturi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La începutul acestei săptămâni, la Rădești s-a desfășurat ședința extraordinară a consiliului local destinată alegerii noului viceprimar, care timp de 4 ani va desfășura activitatea de edil al comunei alături de primarul reales, Alin Teodor Nicula. Cu unanimitatea voturilor (9 din 9) a fost ales să ocupe această funcție, liberalul Balazs Tibor, fiind la primul său mandat în această calitate. Are 34 de ani, este căsătorit și este membru PNL din anul 2020. Este de formațiune informatician.

,,Este o mare onoare pentru mine să fiu nominalizat și votat de consilieri pentru această funcție! Voi face tot posibilul să îndeplinesc misiunea care mi s-a încredințat, în funcție de puterea și pregătirea mea și să contribui la dezvoltarea comunei Rădești în următorii ani. Cu acest prilej, țin să-i mulțumesc domnului primar pentru propunere, iar membrilor consiliului local pentru votul lor de încredere”

USR - Alegeri parlamentare 2020

În cadrul aceleași ședințe a fost aprobat numărul comisiiilor de specialitate ale Consiliului Local Rădești, care este în număr de 3, denumirile și numărul de membri ale acestora fiind stabilite prin votul aleșilor. Asfel, s-a constituit comisia nr.1 pentru activități economico – financiare, agricultură, amenajarea teritoriului și urbanism, formată din 3 consilieri locali: Bucur Dumitru, Domșa Ioan și Lazăr Ioan; Comisia pentru învățământ, sănătate și familie, protecție copii, tineret și sport, activități socio – culturale, culte este formată din: Hârceagă Lenuța, Balazs Tibor, Sălăjan Ioan; Comisia juridică și de disciplină, muncă și protecție socială, formată tot din 3 consilier locali, astfel: Bucur Nicolae, Sântu Maria și Bardi Gheorghe.
Constantin PREDESCU

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419