Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Avansări la IPJ Alba de Ziua Poliției Române. Peste două sute de polițiști au participat la ședința festivă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În spiritul sărbătorii celebrate la data de 25 martie de toţi poliţiştii români, cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE, azi, 25 martie 2014, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă.

Potrivit unui comunicat remis presi de IPJ Alba, “această activitate a fost condusă de domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la ea participând şefii de servicii şi subunităţi, şefii de birouri, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, de la Poliţia Municipiului Alba Iulia şi alte subunități.

Şedinţa a debutat cu intonarea imnului naţional iar subcomisar de poliţie, doctor în istorie, Marius Ciuta, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a prezentat aspecte cu caracter istoric, ale evoluţiei poliţiei din ţara noastră.

Domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, a dat citire mesajelor adresate poliţiştilor cu ocazia Zilei Poliţiei Române de domnul Viceprim-ministru pentru Securitate Naţională, ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea şi de domnul chestor general de poliţie Petre Tobă, inspector general al Poliţiei Române.

Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională, subcomisar de poliţie Davidaş Dorin, şeful Serviciului Rutier, subcomisar Mărginean Cristian Ionel, şeful Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, inspector principal Şerban Traian Paul, şeful Poliţiei Orașului Cugir şi inspector Popa Grigore Sorin, şeful Poliţiei Orașului Baia de Arieş, au fost avansaţi, la gradul profesional următor, înaintea împlinirii stagiului minim.

Agent şef adjunct Oţoi Simion de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, agent şef adjunct Furdui Cristian de la compartimentul de Investigații criminale al Poliţiei Oraşului Abrud, agent principal Barba Nicolae Ciprian, şeful Postului de Poliţie Mirăslău şi agent principal Bora Daniel Nicolae, șeful Postului de Poliţie Vinţu de Jos, au fost, deasemenea, avansaţi în gradul profesional următor înainte de împlinirea stagiului minim în grad, ca şi recompensă pentru rezultatele profesionale.   

Cu acelaşi prilej, au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor, 108 poliţişti (28 de ofiţeri şi 80 de agenţi).

În luarea sa de cuvânt, domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes, subliniind totodată obligaţiile ce le au pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea