// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba. Festivitate pentru 42 de cadre militare

În această dimineață, începând cu ora 10:30, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, a avut loc o adunare festivă, în cadrul căreia au fost avansați în gradul următor, la termen, doi ofițeri și 40 de subofițeri.

Ceremonia militară a debutat cu prezentarea raportului, trecerea în revistă a formației și intonarea imnului național. Primul adjunct al inspectorului șef, domnul locotenent-colonel Popa Dan-Vasile, a dat citire Ordinului prin care cadrele militare au fost înaintate în gradul următor și a înmânat celor avansați noile grade, cu această ocazie felicitându-i și dorindu-le succes în activitate.

Festivitatea a avut loc la sediul IJJ Alba şi, pe lângă grade, jandarmii au primit şi felicitări din partea conducerii Inspectoratului, pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile.

Cadrele militare ale Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba au fost avansate astfel:

– în gradul de colonel: 1 ofițer;
– în gradul de locotenent-colonel: 1 ofițer;
– în gradul de plutonier adjutant șef: 15 subofițeri;
– în gradul de plutonier adjutant: 20 subofițeri;
– în gradul de plutonier major: 3 subofițeri;
– în gradul de plutonier: 2 subofițeri.

Conform prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, în luna august a fiecărui an, se înaintează la termen, în gradul următor, cadrele militare în activitate care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului şi îndeplinesc cumulativ celelalte condiţii legale.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba. Festivitate pentru 42 de cadre militare

  1. Mihai 02.08.2018 la 14:07

    In august se avansează la termen cei care nu pupă în fund șefii.
    In decembrie și aprilie se avansează înainte de termen subofițerii care nu ies din cuvântul șefilor și cei care muncesc cel mai puțin dar sunt cei mai lăudați.
    Este o vorbă din bătrâni Domnul a dat,Domnul a luat!