FOTO/ Autoturism, în valoare de 20.000 de euro, urmărit de autorităţile din Marea Britanie, identificat în trafic şi indisponibilizat de poliţiştii din Sebeş

Un autoturism, în valoare de 20.000 de euro, urmărit de autorităţile din Marea Britanie a fost indisponibilizat de poliţişti, la Sebeş.

ELIT

La data de 20 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Sebeş, au identificat în trafic şi indisponibilizat un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, dat în urmărire de autorităţile britanice.

Autoturismul era condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Sebeş, care l-ar fi achiziționat în martie 2017, în sistem leasing, din Marea Britanie şi ar fi plătit o parte din rate după care l-a adus în România unde, folosindu-se de declaraţii false,  l-a înmatriculat.

Mihail David - 2020

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încerdere şi  fals în declarații şi au luat măsura indisponibilizării autoturismului, în vederea restituirii lui autorităţilor din Marea Britanie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...