Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ Autostrada Sibiu-Pitești: Simulări 3D a celei mai așteptate autostrăzi din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructură a prezentat, în premieră, primele simulări 3D (randări tri-dimensionale) cu Autostrada A1 Sibiu-Pitești! Pentru început, puteți descoperi cum va arăta zona nodului Boița (descărcare temporară), parte din Secțiunea 1 a celei mai așteptate autostrăzi din România, lot care acum este în faza de evaluare a ofertelor din cadrul licitației contractului de proiectare și execuție lucrări.

Desigur, vă vom ține la curent cu derularea procesului de licitație. Următorul termen este 20 noiembrie 2017 pentru evaluarea ofertelor, însă cel mai probabil va fi extins. Mai este mult până când vom afla un câștigător. Deocamdată trebuie să ne mulțumim cu aceste simulări 3D.

Din păcate, doar Secțiunea 1 și Secțiunea 5 sunt realizate la nivel de studiu de fezabilitate la standardele cerute de experții internaționali de la JASPERS (reprezentanți ai Comisiei Europene). Secțiunile 2, 3 și 4, cele mai grele, din munte, au un studiu de fezabilitate vechi din 2008, făcut mai mult din birou, cu studii geotehnice lacunare, criticat aspru de JASPERS în 2013 într-un document oficial.

Cerem autorităților maximă responsabilitate și actualizarea studiului vechi din 2008 și pentru secțiunile 2, 3 și 4.

sursa: „delacroix” (membru al forumului PeUndeMerg.ro)

[nggallery id=4825]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea