FOTO/ Autostrada Orăștie – Sibiu: Stadiul lucrărilor din zona Șibot, duminică 22 septembrie

Lucrările la autostrada Orăștie – Sibiu avansează în zona Șibot unde se desfășoară cea mai amplă construcție de pe întreg tronsonul Orăștie – Sebeș. În imaginile de mai jos (surprinse duminica 22 septembrie 2013) puteți vedea stadiul lucrărilor la cele două pasaje.

Reamintim că în zona Șibot, așa cum a anunțat într-o conferință de presă senatorul liberal Teodor Atanasiu, va exista o intrare/ieșire pentru orașul Cugir. Deocamdată nu există în teren semne care să confirme demararea unei astfel de lucrări însă, având în vedere că autostrada A1 este construită cu finanțare europeană și există reguli stricte impuse în acest caz, probabil acest nod rutier va fi realizat după inaugurarea întregului tronson.

ELIT

Menționăm că intrarea/ieșirea la autostradă a Cugirului este extrem de importantă deoarece orașul are o populație însemnată și o mulțime de societăți comerciale mari care își desfășoară activitatea aici (Star Transmission, UM Cugir, Fabrica de Arme Cugir etc.).

[Gallery not found]

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Bamse 23 septembrie 2013 at 20:55

…domnilor de la ziarul Unirea nu stiu daca dv urmariti fotografiile publicate in editia online a ziarului dv eu insa tin sa va anunt ca respectivele fotografii nu sunt prea vizibile pt ca se deschid sub reclame,incercati sa le deschideti si veti observa!

x 23 septembrie 2013 at 21:33

Da click pe ultima fotografie si vizioneaza-le de la sfarsit catre inceput.

Bamse 24 septembrie 2013 at 9:45

…multumesc X!…ai dreptate ,functioneaza!

rachiteanu 24 septembrie 2013 at 11:44

siny fotografi cu dn sau cu a1?

alexV 24 septembrie 2013 at 13:48

faine poze. asteptam inaugurarile pe toate 4 tronsoane.

cat despre reclame la poze, incearca „adblock plus”.

Adrian 24 septembrie 2013 at 13:58

Ma scuzati ca ma bag si eu dar trebuie sa spun ca lucrarea la pasajul de la intersectia cu drumul dinspre Cugir e in stadiul acesta de vre-o 3 saptamani si chiar nu inteleg ce se tot „timpuresc” atata si nu il gata odata sa ii poata da drumu la circulatie pe sus si jos sa gate odata autostrada pacii pana la Sebes sa scapam de traficul asta tot mai sugrumat din cauza lucrarilor .. Abea astept iarna sa vad cum franeaza tirurile sau masinile pe panta aceea pentru a se incadra sa schimbe directia.. E prost gandita rampa aia acolo sincer prea abrupta si prea aproape de intersectie ..

Marius 28 septembrie 2013 at 20:21

Intrebarea mea este una simpla, oare gata anul acesta tronsonul sebes sibiu? sau nu il gata cate tronsoane se gata anu asta si care?
cand este gata toata autostrada de la nadlak-bucuresti?
se stie o data mai precisa sau aproximativa?, in timp ce tarile occidentale termina un tunel de care strabate o tara dintr-un capat in celalalt pentru a evita traficul, noi ne bucuram sa auzim ca totusi ca se avanseaza si nu se opreste constructia acestei autobenzi mult dorita de toata lumea.
Cu stima

diana 30 septembrie 2013 at 15:26

eu nu stiu ce sa mai zic ,ar trebui sa faca treaba nu sa se laude cu poze drumul acesta era asa inca din august prea putine modificari sa-au facutsi inca ceva puneti poze de pe autostrada nu de pe drumul national

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...