Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Automobil încolăcit în jurul unui copac într-un tragic accident rutier: 1 persoană decedată și 3 rănite

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Automobil încolăcit în jurul unui copac într-un tragic accident rutier: 1 persoană decedată și 3 rănite

Un tragic accident rutier a avut loc vineri după-amiază în localitatea Ilieni din județul Mureș, soldându-se cu pierderea vieții unei persoane și rănirea ușoară a altor trei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care două autoturisme au intrat în coliziune, având în total patru persoane la bord. În urma impactului puternic, una dintre persoane a fost descoperită încarcerată în unul dintre vehicule, însă leziunile suferite erau de o gravitate atât de mare încât viața ei nu a putut fi salvată. Echipa medicală prezentă la fața locului a declarat victima decedată.

Cei trei ceilalți participanți la accident au fost evaluați medical și au fost constatați că nu necesită îngrijiri medicale deosebite.

Georgiana Oltean, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, a adăugat că echipele de intervenție sunt mobilizate pentru a extrage victima de cod negru din autoturism și pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea incendiilor. Accidentul șocant servește ca un avertisment grav cu privire la importanța siguranței în trafic și a conducerii responsabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea