Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Automobil Clubul Român şi-a premiat la Alba Iulia cei mai buni piloţi din anul 2012

Alexandra Mates

Publicat

în

Pentru a doua oară consecutiv, Alba Iulia a găzduit gala campionilor din automobilism şi karting care s-au consacrat în competiţiile Automobil Clubului Român, intitulată sugestiv „LAURII PILOTAJULUI AUTO”. Câştigătorii, de la cei mai mici la cei mai mari, şi-au primit astfel recunoaşterea eforturilor depuse şi a talentului.

Cei mai mulţi câştigători ai galei de astăzi provin din Timiş, Hunedoara şi Satu Mare. Se poate spune că anul 2012 a fost unul foarte bun pentru automobilismul românesc, cu numeroase competiţii interne, dar şi participări la întreceri internaţionale, cu clasări onorabile pentru români. S-a înregistrat un salt în ceea ce priveşte audienţa de care s-au bucurat automobilismul sportiv în rândul piloţilor, licenţiaţi şi debutanţi, dar şi al organizatorilor de competiţii. Un real progres s-a înregistrat în ceea ce priveşte performanţele sportive, la toate tipurile de întreceri.

Automobil Clubul Român, ca Autoritate Sportivă Naţională (ASN), atribuită de Federaţia Internaţională a Automobilului (FIA), a propulsat, în anul 2012, în automobilism şi karting, noi valori, cărora le-au fost acordate trofee binemeritate, diplome de excelenţă şi de fidelitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea