Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Au început lucrările pentru amenajarea patinoarului, în Alba Iulia, în latura vestică a Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Au început lucrările pentru amenajarea patinoarului, în Alba Iulia, în latura vestică a Cetății Alba Carolina

Copiii și pasionații de sporturile de iarnă din Alba Iulia se vor putea bucura și anul acesta de patinoarul care va fi amenajat în latura vestică a Cetății Alba Carolina, în fața Catedralei Reîntregirii.

Ca în fiecare an, lucrările pentru patinoarul din Cetatea Alba Carolina au început devreme, pentru ca în luna decembrie cetățenii să se poată bucura ce activități în aer liber alături de copii sau nepoți.

În anul 2023, atmosfera magică a Târgului de Crăciun din Alba Iulia se va desfășura într-un cadru nou, fiind relocat în Șanțurile Cetății Alba Carolina.

Decizia de a muta târgul, spun reprezentanții primăriei pentru ziarulunirea.ro, a fost determinată de inconveniențele create de muzica de pe patinoar.

În plus, Cetatea va fi iluminată de mai multe instalații luminoase, contribuind astfel la atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă.

Reprezentanții Primăriei au subliniat că, pe lângă Târgul din Șanțurile Cetății, va fi organizat și un mic târg de Crăciun în curtea Palatului Princiar.

Publicul va avea ocazia să pășească în lumea minunată a sărbătorilor începând cu data de 6 decembrie, în cadrul celebrării Zilei Sfântului Nicolae, când Târgul de Crăciun își va deschide porțile pentru vizitatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 37 de ani din Sebeș: Și-a agresat iubita în propria ei locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 37 de ani din Sebeș: Și-a agresat iubita în locuința proprie La data de 4 decembrie 2023, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 41 de ani, din municipiul Sebeș, cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul său. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare