Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Au furat 700 de kg de pește din bălțile unei societăți din comuna Doștat. Doi bărbați din Vâlcea, REȚINUȚI de polițiștii din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi din judeţul Vâlcea, în timp ce transportau 700 de kilograme de peşte ce s-a dovedit a fi braconat şi furat din bălţile piscicole aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Doştat. Cei doi au fost reţinuţi.

În noaptea din 7 spre 8 aprilie 2017, în jurul orei 03.00, Poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Biroului de Ordine Publică, au depistat, în trafic, pe raza municipiului Sebeş, un autoturism condus de C.C.N., de 18 ani, din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism a fost găsită cantitatea de 700 de kilograme de peşte pentru care, nici conducătorul auto şi nici pasagerul din autoturism, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeaşi comună, nu au putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, întreaga cantitate de peşte a fost braconată, în noaptea de 07/08.04.2017, de către cei doi bărbaţii, din bălţile aparţinând unei societăţi comerciale din Doştat, prin folosirea de plase monofilament.

Faţă de C.C.N. şi Ş.M. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj piscicol şi furt calificat, iar poliţiştii i-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care a dispus faţă de aceştia, măsura preventivă a controlului judiciar.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar autoturismul, plasele şi uneltele folosite la comiterea infracțiunilor, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea