FOTO| Atenuatori de impact montați de drumari pe autostrada A1, în județul Alba, la nodurile rutiere Cunța, Lancrăm, Sebeș Vest

Atenuatori de impact montați de drumari pe autostrada A1, în județul Alba, la nodurile rutiere Cunța, Lancrăm, Sebeș Vest

Pe autostrada A1, a început amplasarea unor atenuatori de impact, sisteme care se montează pe sectoarele de drum cu risc crescut de producere a coliziunilor frontale a autovehiculelor.

Până acum, amortizoarele au fost montate la nodurile rutiere Cunța, Lancrăm, Sebeș Vest, pe ambele căi, iar astăzi echipele se află în nodul Orăștie. Va urma montarea la nodul Simeria, după care echipele se vor muta pe lotul A1 Traian Vuia – Remetea Mare, au declarat reprezentanții DRDP Timișoara.

INFORMARE COVID-19

Atenuatorii de impact protejează pasagerii vehiculelor în momentul unei eventuale părăsiri a drumului și a ciocnirii cu un obiect rigid aflat în afara părții carosabile. Sistemele determină oprirea controlată, care poate duce la diminuarea consecințelor în cazul unei nedorite coliziuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...