Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Arhiepiscopia Albei Iulia construiește o grădiniță modernă pentru 65 de copii: IPS Irineu a vizitat șantierul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Arhiepiscopia Albei Iulia construiește o grădiniță modernă pentru 65 de copii: IPS Irineu a vizitat șantierul

În a doua jumătate a anului 2022, Arhiepiscopia Alba Iuliei a demarat un nou proiect socio-educațional pentru a veni în sprijinul nevoilor comunității locale. Proiectul presupune edificarea unei noi grădinițe moderne în municipiul Alba Iulia, unde vor putea beneficia de servicii educaționale un număr de aproximativ 65 de copii.

Campusul unității preșcolare va cuprinde o clădire generoasă cu spații adecvate pentru activitățile educative ale copiilor, sală de mese, sală multifuncțională, un paraclis pentru rugăciune, un amfiteatru în aer liber și o grădină pentru activități de tip outdoor.

Marți, 10 ianuarie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, însoțit de părintele arhidiacon Rafael Orzeiu – consilier economic, și de părintele Petrișor Muntean – inspector eparhial, a efectuat o vizită pe șantierul noii grădinițe care se construiește în municipiul Alba Iulia.

La fața locului, Înaltpreasfinția Sa a evaluat stadiul lucrărilor și a purtat discuții cu domnul Cornel Florea, managerul firmei de construcții ce execută lucrarea, despre obiectivele propuse pentru anul în curs privind ridicarea noii grădinițe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

TITULARIZARE 2024, în Alba: 702 candidați, susțin miercuri, 17 iulie, proba scrisă a concursului. Precizările IȘJ în contextul codului roșu de caniculă

Ziarul Unirea

Publicat

în

TITULARIZARE 2024, în Alba: 702 candidați, susțin miercuri, 17 iulie, proba scrisă a concursului. Precizările IȘJ în contextul codului roșu de caniculă Miercuri, 17 iulie, va avea loc proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2024. Proba va începe la ora 9:00, în cele 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea