Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: ,,Arătă că îți pasă” – Spectacol cartitabil la Cugir. Muzică, momente de dans, teatru și colinde tradiționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă ediție a proiectului caritabil ,,Arată că îți pasă” s-a derulat joi seara la Centrul Cultural Cugir, eveniment organizat de Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, Asociația „Ține de Tine!” și Centrul Cultural Cugir.

În prezența aproximativ 200 de participanți, organizatorii au realizat un spectacol frumos și variat, cu momente artistice de dans sportiv, oferite cu măestrie de dansatorii Luiza Baltă și Radu Stoian („ProDance2007” Cugir), Corvina Torok și Andra Fleșeriu, aparținând Școlii de dans „Exonoritic Dance” Cugir), coordonatoare Maria Mirabela Herlea, altături de colegii lor de la aceeași școală de dans.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, publicul prezent a avut parte de scenete de teatru, puse în scenă de actorii Cercului de Teatru al Centrului Cultural Cugir (coordonat de artista Maria Dodoc), colinde tradiționale în interpretarea membrilor Fanfarei de Copii a Centrului Cultural Cugir, conduși de Petru Adam, grupului „Aprentis”, coordonat de profesorul Călin Furdui.

Seara s –a încheiat cu prezentare de modă „Ecool”, rochițele manechinelor fiind confecționate din materiale reciclabile.

Fondurile obținute din donațiile colectate la intrarea în sala de spectacol, aproximativ 2500 lei se vor adăuga la banii stânși de Asociația ,,Ține de tine” și vor fi acordate drept burse de 500 lei pentru copiii din Cugir cu rezultate bune la învățătură, dar care au o situație materială precară. La manifestare au luat parte primarul Cugirului, Adrian Teban și viceprimarul Călin Furdui.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii din Alba, rezultate deosebite la faza națională a olimpiadei de limba franceză: Locul III pentru Dumitru Philip de la HCC Alba Iulia. Cine a obținut mențiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii din Alba, rezultate deosebite la faza națională a olimpiadei de limba franceză: Locul III pentru Dumitru Philip de la HCC Alba Iulia. Cine a obținut mențiune Elevii din Alba au obținut rezultate deosebite la faza națională a olimpiadei de limba franceză, aceștia obținând locul III prin reprezentantul Colegiului Național HCC Alba Iulia și trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea