Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ,,Arătă că îți pasă” – Spectacol cartitabil la Cugir. Muzică, momente de dans, teatru și colinde tradiționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă ediție a proiectului caritabil ,,Arată că îți pasă” s-a derulat joi seara la Centrul Cultural Cugir, eveniment organizat de Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, Asociația „Ține de Tine!” și Centrul Cultural Cugir.

În prezența aproximativ 200 de participanți, organizatorii au realizat un spectacol frumos și variat, cu momente artistice de dans sportiv, oferite cu măestrie de dansatorii Luiza Baltă și Radu Stoian („ProDance2007” Cugir), Corvina Torok și Andra Fleșeriu, aparținând Școlii de dans „Exonoritic Dance” Cugir), coordonatoare Maria Mirabela Herlea, altături de colegii lor de la aceeași școală de dans.

De asemenea, publicul prezent a avut parte de scenete de teatru, puse în scenă de actorii Cercului de Teatru al Centrului Cultural Cugir (coordonat de artista Maria Dodoc), colinde tradiționale în interpretarea membrilor Fanfarei de Copii a Centrului Cultural Cugir, conduși de Petru Adam, grupului „Aprentis”, coordonat de profesorul Călin Furdui.

Seara s –a încheiat cu prezentare de modă „Ecool”, rochițele manechinelor fiind confecționate din materiale reciclabile.

Fondurile obținute din donațiile colectate la intrarea în sala de spectacol, aproximativ 2500 lei se vor adăuga la banii stânși de Asociația ,,Ține de tine” și vor fi acordate drept burse de 500 lei pentru copiii din Cugir cu rezultate bune la învățătură, dar care au o situație materială precară. La manifestare au luat parte primarul Cugirului, Adrian Teban și viceprimarul Călin Furdui.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea