Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ,,Arată că îți pasă”- Spectacol caritabil organizat de Colegiul Național ”David Prodan” Cugir, în sprijinul a 20 de familii nevoiașe din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

spectacol-caritabil-cugir17Casa Orăşenească de cultură din Cugir a găzduit, joi seara, spectacolul caritabil „Arată că îţi pasă”, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir, la care au luat parte peste 250 de participanți.

Cei  prezenţi la manifestare au putut urmări un program variat și deosebit de atractiv din care n-au lipsit, cântecul, teatrul, dansul, concertul de colinde, dar şi mult aşteptata parada a modei. În aplauzele celor prezenți au evoluat: Adrian Dache, Sonia Sideriaș, Sașa Cebotari, Denisa Trif, Ioana Catariu, Andreea Crișan. Au fost interpretate cu mult umor scenete precum: ,,Buclucașa litera ,,F”, ,,Telefonista 13”, ,,Afișul”, ,,Cura de slăbire”. Publicul a fost încântat de evoluția de excepție a perechii de dansatori ,,ProDance” Cugir, Radu Stoian – Bianca Vesa. Trupele ,,Aprentis”(conducător prof. Călin Furdui) și ,,Amurg” au creat o atmosferă de mare trăire prin cântece de o mare sensibilitate.

Potrivit organizatorilor, cu banii donaţi de la spectatori (cca 2.700 lei), elevii urmează să facă pachete cu alimente ce vor ajunge, înainte de Crăciun, la 20 de familii nevoiaşe din Cugir.

Pe lângă elevi și cadre didactice,  la eveniment au mai luat parte primarul Adrian Teban, viceprimarul Călin Furdui, administratorul public Marius Jibotean, părinţi ai elevilor și localnici. (C.P.)

[nggallery id=3162]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea