Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Apus de soare TRICOLOR fotografiat de o româncă din ALBA, în Italia, în ajun de Ziua Națională a României: ”Mi se vede dorul în poză?”

Mădălina Opriș

Publicat

în

O româncă din Alba, stabilită de ani de zile în Italia, a fotografiat marți seara, în ajunul Zilei Naționale a României, un superb apus de soare tricolor.

Imaginea a fost postată de cugireanca Ioana Sămărghițan pe pagina de socializare Facebook alături de un mesaj emoționant de 1 decembrie, de pe meleaguri îndepărtate, plin de dorul de țară și de cei dragi.

”Mi se vede România din Italia? M-am urcat sus, cât de sus am putut… adică pot și mai sus, dar e cam frig și sunt răcită…

Era un apus superb pe lacul Garda, în seara asta, dar ochii mi-au rămas spre cer. Mi-am amintit de spiritul sărbătorilor de iarnă și de 1 decembrie. De magia sărbătorilor din România, de trăirile, bucuriile și tot ce am trăit în țara mea.

Și mă gândeam așa, oare câți români privesc cerul în același moment și câți văd același cer? Câți sunt departe de țară și câți suntem care ne topim de dor? Câți dintre noi încă sperăm într-o Românie mai bună?

Dar dorul? Mi se vede dorul în poză?”, a scris creatoarea de modă cu o seară înainte de marea sărbătoarea a românilor de pretutindeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificați la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică 

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificați la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea