Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO. Antel a donat gratuit peste 2.000 de viziere în ultima săptămână către DSP Alba, ISU Alba, Ambulanță și filiala județeană a Crucii Roșii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firma Antel a donat gratuit, în ultima săptămână, nu mai puțin de 2.100 de viziere către cadrele medicale din cadrul Ambulanței Alba, cadrelor din cadrul Direcției de Sănătate Publică, celor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și către Crucea Roșie -filiala județeană.

„Am realizat în ultima săptămână 2100 viziere care au fost donate Gratuit către: DSP Alba, Ambulanța Alba, ISU Alba și Crucea Rosie – filiala Alba. Multe, sau puține, nu știm, însă a fost contribuția pe care am adus-o pentru cei care sunt în aceste zile în prima linie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Le mulțumim colegilor care au stat peste program și voluntarilor care au venit și au ajutat cu tot ce a fost nevoie. Sunteți inspirație pentru noi toți!

Împreună putem face o schimbare, pic cu pic. Ajutați cu orice puteți. Cu siguranță va face diferența pentru cineva”, au transmis reprezentanții firmei, într-o postare făcute publică pe o rețea de socializare

Săptămâna trecută, în data de joi, 26 martie, DSP Alba a început distribuirea a 500 de viziere, primite drept sponsorizare din firmei private Antel.

Antel este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în 1991 în Cealaltă Capitală – Alba Iulia. În cei aproape 30 de ani de activitate, Antel s-a transformat dintr-o afacere de familie într-un business orientat către dezvoltarea continuuă prin achiziţionarea celor mai noi tehnologii şi echipamente din industria tipografică şi profesionalizarea personalului.

Antel oferă o gamă largă de servicii variate din domeniul tipografiei, producţiei publicitare şi servicii industriale de lăcuire selectivă 3D, gravare, serigrafie, transfer termic pe textile etc.

Antel s-a implicat serios în lupta împotriva noului coronavirus, venind în ajutorul autorităților cu viziere pentru protecția răspândirii virusului.

Surse: Facebook – Antel

[nggallery id=7824]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice În aprilie 2024, România avea un total de 4.748.274 de pensionari, cu 4.274 de persoane mai puțin față de luna anterioară, conform datelor oferite de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP). Valoarea medie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea