Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Ansamblul Tradiții Uiorene Ocna Mureș a câștigat cea de-a treia ediție a sezonului 8 Next Star și merge în marea finală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ansamblul Tradiții Uiorene a câștigat cea de-a treia ediție a sezonului 8 Next Star. Mentorul lor, CRBL, este fericit că a ajuns în marea finală.

Ambiţia, munca şi pasiunea pentru jocul popular românesc le-au asigurat succesul joi seara celor şapte perechi de fraţi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Când pasiunea trece peste neputinţa financiară şi ajunge să cucerească inima publicului, atunci menirea celor care duc dansul şi tradiţiile romaneşti la rang de artă este completă.

Muzica i-a adus împreună şi iubirea de fraţi i-a legat şi mai mult. Sunt o mare familie, cu drag de muncă şi de cânt. Au bătut lumea în lung şi în lat, mânaţi de aceeaşi pasiune: dansul popular.

Deşi bănuţi nu sunt mulţi, copiii au învăţat să zâmbească, să danseze şi să meargă mai departe. Talentul şi ambiţia i-a purtat prin ţări străine şi, acum, au poposit şi în fata telespectatorilor, la Next Star.

Sursa A1

[nggallery id=3521]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea