Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Angajați ai primăriei Aiud și ai instituțiilor subordonate CL, implicați într-o acțiune de ecologizare a Pădurii Sloboda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

actiune ecologizare padurea sloboda3Angajați ai Primăriei municipiului Aiud și ai instituțiilor subordonate Consiliului Local, au participat miercuri, 1 aprilie 2015, la o acțiune de ecologizare a zonei de picnic și a pădurii Sloboda, aflată în vecinătatea municipiului Aiud.

Aceasta este cea de-a doua acțiune din cadrul evenimentului „Luna Pădurii” și a fost corelată cu programul „Curățenia de primăvară”, demarat de Primăria municipiului Aiud la sfârșitul lunii martie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Programul, la care participă operatorul de salubrizare Greendays SA, sucursala Aiud, Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local, Penitenciarul Aiud și funcționari din administrația publică locală, a fost aprobat în scopul asigurării curățeniei de primăvară la nivelul municipiului Aiud.

”Le mulțumim celor care au participat la această acțiune și îi invităm, pe toți cei care doresc să avem un oraș curat și civilizat, să se alăture ca voluntari programului demarat de Primăria municipiului Aiud”, au transmis reprezantanții primăriei.

Transportul până la locația aleasă a fost asigurat de Trans Local Aiud.

[nggallery id=240]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea