Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Amenzi de peste 4.000 lei, 3 permise reținute și 5 certificate de înmatriculare retrase în urma acțiunii poliţiştilor rutieri din Alba Iulia pentru combaterea alcoolului și drogurilor la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 550 de conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri din Alba Iulia, noaptea trecută, în cadrul unei acțiuni care a vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor. Polițiștii au depistat doi șoferi care au urcat la volan după ce au consumat alcool.

În noaptea de 01/02 februarie 2020, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii Biroului de Ordine Publică au organizat, pe raza municipiului, o amplă acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Douăzeci și unu de polițiști au acționat în 3 filtre rutiere și au oprit, pentru control, 579 de conducători auto. În urma testărilor, pentru doi dintre aceștia au rezultat valori pozitive în ceea ce privește consumul de alcool.

În total, polițiștii au constatat 43 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 4.205 lei, au reținut 3 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare, toate ca urmare a faptului că autoturismele verificate nu aveau efectuată inspecția tehnică periodică.

Acțiunile cu efective suplimentare, pentru creșterea siguranței rutiere vor continua.

[nggallery id=7688]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea