Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Amenzi de câte 1.000 de lei pentru 4 tineri din Aiud pentru că au aruncat coji de semințe pe jos: „Zero toleranță față de cei care murdăresc domeniul public”

Ziarul Unirea

Publicat

în

4 tineri au fost amendați cu câte 1000 de lei pentru că au aruncat coji de semințe în locul de joacă pentru copii din Parcul Municipal Aiud. Aceștia au fost prinși în fapt de către Poliția Locală în noaptea de sâmbătă spre duminică.

De asemenea, Poliția Locală a amendat cu 1000 de lei un cetățean care a aruncat deșeuri în Valea Aiudului.

„Avem zero toleranță față de cei care murdăresc domeniul public pentru că ne dorim un oraș curat. Suntem convinși că cei mai mulți dintre dumneavoastră vă doriți același lucru. Rămâne să îi educăm pe cei puțini care au rămas în urmă din acest punct de vedere, iar amenzile mari funcționează ca element descurajator pentru astfel de fapte”, au scris reprezentanții primăriei Aiud pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea