FOTO| Amenzi de 34.000 de lei aplicate de jandarmi la Sebeș pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Amenzi de 34.000 de lei au fost aplicate de jandarmi la Sebeș în ultimele 2 zile pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De când jandarmii sunt implicați în misiunile desfășurate în contextul actual al răspândirii virusului Sars Cov2, aceștia au participat în diferite misiuni, de la asigurarea ordinii publice în zona centrelor de carantină, la participarea în patrule alături de efective ale poliției pentru verificarea modului de aplicare a ordonanțelor militare.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În ultimele 2 zile, numai la Șebeș, jandarmii au aplicat sancțiuni în valoare totală de 34.000 de lei.

Dintre acestea, o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 de lei a fost aplicată unui bărbat de 31 de ani, cunoscut cu alte antecedente, precum consum de băuturi alcoolice și provocare de scandal, care în ciuda faptului că nu deținea declarația pe proprie răspundere, la solicitarea jandarmului de a prezenta documentul, bărbatul s-a înfuriat și a devenit recalcitrant.

De la debutul epidemiei, jandarmii au participat în misiuni de însoțire a convoaielor auto, care sunt de rândul sutelor. În toate aceste misiuni, inspectoratul a suplimentat numărul de efective, astfel încât misiunile să fie executate corespunzător.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419