Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Amenzi de 34.000 de lei aplicate de jandarmi la Sebeș pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amenzi de 34.000 de lei au fost aplicate de jandarmi la Sebeș în ultimele 2 zile pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

De când jandarmii sunt implicați în misiunile desfășurate în contextul actual al răspândirii virusului Sars Cov2, aceștia au participat în diferite misiuni, de la asigurarea ordinii publice în zona centrelor de carantină, la participarea în patrule alături de efective ale poliției pentru verificarea modului de aplicare a ordonanțelor militare.

În ultimele 2 zile, numai la Șebeș, jandarmii au aplicat sancțiuni în valoare totală de 34.000 de lei.

Dintre acestea, o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 de lei a fost aplicată unui bărbat de 31 de ani, cunoscut cu alte antecedente, precum consum de băuturi alcoolice și provocare de scandal, care în ciuda faptului că nu deținea declarația pe proprie răspundere, la solicitarea jandarmului de a prezenta documentul, bărbatul s-a înfuriat și a devenit recalcitrant.

De la debutul epidemiei, jandarmii au participat în misiuni de însoțire a convoaielor auto, care sunt de rândul sutelor. În toate aceste misiuni, inspectoratul a suplimentat numărul de efective, astfel încât misiunile să fie executate corespunzător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea