Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Alergătorul cugirean, Vasile Hârjoc a câștigat titlul de campion la Semimaratonul de la Budapesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Alergătorul cugirean, Vasile Hârjoc a câștigat titlul de campion la Semimaratonul de la Budapesta

Alergători din 86 de ţări ale lumii au participat dumiică, 27 martie 2022, la cea de-a 36-a ediţie a ,,Telekom Vivicitta Half Maraton Budapesta”.

Printre cei 17 reprezentanți ai României s-a aflat și cunoscutul atlet veteran din Cugir, Vasile Hârjoc (născut la Cut), legitimat la CS ,,Metalurgistul” Cugir, pregătitit de antrenorul Ghe. Hăprean, cunoscut pentru prezența sa la manifestări de asemenea anvergură.

El a reușit un meritat succes, câștigând titlul de campion, cu timpul de 1h. 39 min. 11sec.(categoria de vârstă plus 65 de ani).

”A fost o competițe extrem de antrenantă la care am depus tot efortul în lupta cu ceilalți competitori, la categoria mea de varstă. Timpul realizat reprezintă un nou success în cariera mea de alergător. Mă așteaptă alte concursuri pe viitor, la fel de importante: Concursul de alergare pe șosea (aprilie 2022) și Campionatul Național de Semimaraton ( mai 2022), competiții pe care mi-am propus să le câștig”, ne-a declarat atletul din Cugir.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea