Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Albaiulianca Palcău Ioana, sărbătorită la venerabila vârstă de 102 ani de familie și apropiați

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Albaiulianca Palcău Ioana, sărbătorită la venerabila vârstă de 102 ani de familie și apropiați

Palcău Ioana, bunicuța care locuiește în cartierul Micești din Alba Iulia, a a fost sărbătorită de familie și cei dragi la venerabila vârstă de 102 ani.

„Cu unii oameni, fiecare zi e o binecuvântare.Cu dumneata, dragă bunică, fiecare secundă e o binecuvântare! Viața ta ar încăpea într-o carte! Dar nu e nevoie de pagini: privirea-ți, vorba și portul, spun despre o viață trăită cât pentru 4 generații!

LA cât de MULȚI ANI vrea Dumnezeu, dragă bunică IOANA_PALCĂU, cea mai longevivă din neamul meu de la Meteș!”, a scris consilierul local Dana Nanu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea