Rămâi conectat

Sport

FOTO: Alba Iulia în lacrimi, familia şi colegii de la Inter Ciugud l-au plâns şi privegheat pe căpitanul Dragoş Damian!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Priveghi Dragos Damian75Durere fără margini în cartierul albaiulian Partoş, în prima seară de priveghi pentru tânărul Dragoş Damian, fotbalist în vârstă de 22 de ani, decedat săptămâna trecută, pe 22 mai, într-un crunt accident rutier petrecut în Franţa. Sute de oameni au făcut pelerinaj la sicriul tânărului ce şi-a găsit sfârşitul într-un mod atât de tragic.

Cine nu cunoştea semnificaţia cuvântului „durere” a aflat-o acum, când cei apropiaţi, părinţii răvăşiţi, rudele, apropiaţii au încercat să-şi ia un ultim omagiu de cineva foarte drag, plecat mult prea devreme, undeva departe.

*La Alba Iulia plouă…

De azi dimineaţă la Alba Iulia plouă… Tot azi, după o chinuitoare aşteptare a ajuns acasă trupul neînsufleţit al lui Dragoş… Se spune că dacă plouă la înmormântare, celui stins din viaţă îi pare rău că pleacă… Un semn, o coincidenţă, cine poate înţelege destinul… Duminică, 1 iunie e ziua copilului, însă în familia Damian e semn de doliu. Dragoş pleacă pe un drum fără întoarcere

*Coechipierii, împietriţi de durere

Slujba e răvăşitoare… Tatăl lui Dragoş este un munte, de durere, dar în acelaşi timp cremene. Ia pe umerii săi toată durerea, îi consolează pe cei Priveghi Dragos Damian74prezenţi. În camera unde este depus sicriul, este punctul culminant al deznădejdei: două tricouri de joc de la Inter Ciugud, o fotografie îndoliată şi lacrimi, multe lacrimi. Alături de familie au fost şi reprezentanţi ai AJF Alba, tăcuţi, consternaţi… Dar şi coechipierii şi prietenii de la Inter Ciugud, împreună cu cei ai formaţiei Limbenii Limba unde evoluează fratele său Răzvan.

O imensă coroană „alb-albastră” este adusă de antrenorul George Ciucă, împreună cu Daniel Popa. Băieţii povestesc cu voce stinsă, parcă stingheri, îşi amintesc faze din meciuri, cu Dragoş alături. Tragedia îi apasă, nu le vine să creadă că nu-l mai au alături în viaţă, pe teren, în vestiar… şi parcă abia aşteaptă finala cupei pentru a purta tricourile înscripţionate cu chipul său şi a-i dedica victoria.

Material realizat în colaborare Dan Henegar şi Tudor Stan

[nggallery id=1852]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea