FOTO| Al treilea magazin Lidl din Alba Iulia prinde contur: Construcția tot mai aproape de finalizare, după montarea geamurilor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cel de-al treilea magazin Lidl din Alba Iulia este tot mai aproape de finalizare, iar în curând albaiulienii își vor putea face cumpărăturile în noua locație din apropierea stadionului Cetate.

ELIT

La începutul lunii octombrie lucrările continuă în ritm alert pe șantierul celui de-al treilea magazin Lidl care se va deschide la Alba Iulia. După ridicarea propriu-zisă a clădirii, săptămâna aceasta au fost deja montate geamurile.

Noul supermarket LIDL va avea o suprafață de 2306,5 mp, iar conceptul de funcționare grupează mai multe zone principale: sala de vânzare, dependințele destinate clienților, depozitul de aprovizionare marfă, încăperile tehnice și administrative.

Construcția va fi prevăzută cu 155 de locuri de parcare, din care 6 locuri de tip mamă și copilul și 2 locuri pentru persoane cu handicap. În zona în care va fi ridicat noul Lidl mai funcționează alte două supermarket-uri, Profi și Kaufland.

Accesul auto și pietonal se va realizeaza din B-dul Revoluţiei, str. Alcalla de Henares și Calea Moţilor. Parcajele se vor amenaja în incinta proprie.

Reamintim că primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în în luna septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Aici construcția va avea două etaje, și un număr minim de 100 locuri de parcare. Potrivit documentației, la parterul construcției va funcționa magazinul propriu-zis, iar etajele vor fi ”populate” cu birouri, discounterul german Lidl urmând a-și muta aici activitatea regională.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419