Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Aiudul se pregătește de sărbătorile de iarnă! Străzile au început să ”îmbrace” straiele Crăciunului și Anului Nou

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Străzile Municipiului Aiud au început de marți dimineața să se îmbrace în straiele sărbătorilor de iarnă, care se apropie cu pași repezi.

Deși în plină pandemie COVID-19, aiudenii nu au uitat de frumoasele pregătiri care se fac în fiecare an cu ocazia Crăciunului și Anului Nou.

Citește și:  MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu felicitări de Crăciun

Parcurile au fost împodobite frumos cu decorații în formă de stea, iar muncitorii lucrează de zor pentru a-și transforma orașul într-o ,,bijuterie” a sărbătorilor de iarnă.

Chiar dacă actualul context epidemiologic nu va permite organizarea tradiționalului târg de Crăciun, aleșii locali au hotărât totuși să le ofere locuitorilor bucuria luminițelor de sărbători. Rămâne de văzut dacă aiudenii se vor putea bucura de patinoarul mult așteptat de iubitorii sporturilor de iarnă sau de îndrăgitele și mult așteptatele colinde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea