FOTO: Administrația locală albaiuliană, sensibilă la sesizările cetățenilor. Spațiul de joacă aflat la 300 de metri de primărie, făcut ”lună și bec„ la o zi după ce a apărut articolul pe ziarulunirea.ro

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Articolul publicat marți pe ziarulunirea.ro, legat de sesizarea făcută de un cetățean cu privire la halul în care ajunsese un spațiu de joacă aflat la aproximativ 300 de metri de Primăria Alba Iulia, pare să fi avut efect, reușind să sensibilizeze administrația locală. La doar o zi de la publicare, parcul de joacă a fost făcut ”lună și bec”.

Vedeți și  ”FOTO, VIDEO| ȘTIREA TA. Cum arată un spațiu de ”joacă”, în orașul ”SMART”, la 300 de metri de Primăria Alba Iulia: Hinte rupte, gunoaie, crengi desprinse și iarbă netăiată

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Același cititor al publicației ne-a scris miercuri dimineața, cu satisfacție, că s-a făcut curățenie în spațiul de joacă de pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Totodată, acesta a ținut să transmită mulțumiri, atât redacției, cât și primăriei, pentru promptitudinea intervenției.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Mulțumim pentru implicare. Azi s-a rezolvat. Mulțumim și primăriei pentru promptitudine”, ne-a scris cetățeanul.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei