Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Acţiune IPJ cu efective mărite pentru siguranţa cetăţenilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri 15 aprilie, 47 de poliţişti au acţionat pe raza municipiului Alba Iulia, pentru menţinerea siguranţei publice, combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere. Au fost verificate 27 de societăţi comerciale, constatate 5 infracţiuni şi aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.330 lei.

În intervalele orare 12.00 – 16.00, 20.00 – 24.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului, o acţiune cu efective mărite la care au participat poliţişti de la rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi de investigare a criminalităţii economice. Acţiunea a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare.

Au fost efectuate 27 de controale la societăţi comerciale şi 15 la obiective asigurate cu pază, iar poliţişti de la rutieră au acţionat în mai multe filtre rutiere.

control politia alba iuliaCu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 5 infracțiuni şi au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 32.330 lei, din care 13 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 8 la Legea 12/1990 privind comerţul, 4 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, 113 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 1.199 lei.

Totodată, a fost reţinut un permis de conducere şi au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea