Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Acțiune de ecologizare în zona stadionului Pielari din Sebeș, organizată de Kronospan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 13 aprilie, în zona Stadionului Pielari din orașul Sebeș, a avut loc o amplă acțiune de ecologizare organizată de Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România.

Și în acest an, proiectul  ”Voluntariat pentru un mediu curat” s-a bucurat de sprijinul a 20 de elevi de la ”Liceul Tehnologic” din Sebeș.

În cadrul acțiunii de ecologizare, Kronoșpan Sebeș a asigurat toată logistica necesară voluntarilor.“Rolul acestui proiect este nu numai de a restaura una dintre cele mai frumoase zone ale Ardealului, ci și de a-i încuraja pe tinerii din Sebeș să se implice activ în demersuri sociale care au efecte tangibile, dând dovadăecologizare2 de un comportament civic exemplar. Credem că fiecare dintre noi ar trebui să contribuie la menţinerea curățeniei în comunitatea în care trăim. Este dreptul nostru, al tuturor, să trăim într-o lume mai curată, într-o lume în care educaţia și cultura sunt sprijinite, în care comunitatea se dezvoltă frumos”, a spus  Oana Bodea, director PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan, la debutul acestui proiect.

Cu ajutorul voluntarilor, anul acesta s-au strâns peste 3.5 tone de deşeuri.

ecologizare3Cu sprijinul voluntarilor, Kronospan a organizat de-a lungul timpului activități periodice de ecologizare unde s-au strâns peste 350 de tone de deșeuri. Aceste rezultate au fost posibile prin implicarea a peste 1500 de voluntari, cărora le mulţumim pentru implicare.

Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale.

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea