Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor din Cugir, sâmbătă seara, având ca scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor. S-au aplicat 27 de amenzi, în valoare de 18.780 lei

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Oraşului Cugir a organizat,  sâmbătă seara, o acţiune cu efective mărite, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică şi prevenirea infracțiunilor. Au fost legitimate 132 de persoane, aplicate 27 de amenzi şi a fost reţinută o persoană bănuită de furt.

La data de 12 august 2018, între orele 19.00 – 24.00, poliţiştii din Cugir, sprijiniţi de poliţiştii serviciilor de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, ordine publică şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competență,  ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiune au participat, în total, 23 de poliţişti ce au fost sprijiniţi de poliţişti locali.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 132 de persoane, controlate 38 de  autovehicule şi au fost verificate 7 societăţi comerciale.

Au fost constatate 27 de abateri de natură contravențională ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 18.780 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 6 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

[nggallery id=6004]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea