Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident spectaculos pe DN74: Autoturism gata să cadă în prăpastie, sprijinit într-un copac, pe ”Dealul Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei care au trecut miercuri dimineața pe DN74, între Zlatna şi Abrud, zona ”Dealul Mare”, a avut ocazia să surprindă imagini spectaculoase cu o mașină proptită pe marginea drumului, într-un copac. Se poate spune că ”întâlnirea” cu arborele a fost oarecum norocoasă pentru șofer, deoarece l-a oprit să ajungă cu autoturism cu tot direct în prăpastie.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre un accident rutier produs noaptea trecută în care a fost implicat un Touareg înmatriculati în Timiș, al cărui conducător auto – un bărbat în vârstă de 31 de ani a pierdut controlul într-o curbă la stânga, în timp ce se deplasa pe direcția Abrud – Zlatna.

În urma impactului cu copacul șoferul s-a ales cu leziuni ușoare. Acesta a fost testat pentru consum de alcool iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE IPJ Alba: În noaptea de 04/05.04.2017, în jurul orelor 00.15, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74 a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.V.C., de 31 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu arborii de pe marginea drumului.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Abrud unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=3728]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea