Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident spectaculos în Alba Iulia. O mașină s-a răsturnat în cea mai aglomerată intersecție din municipiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

accident Patibar  Alba Iulia (7)Un accident spectaculos s-a petrecut vineri seară, în jurul orelor 18.00, pe cel mai circulat bulevard din Alba Iulia – Bulevardul Revoluției 1989,  în apropierea Liceului Militar Mihai Viteazul.

În coliziune au fost implicate două autoturisme înmatriculate în Alba, unul marca Seat și celălalt Audi, la volanele cărora se aflau două șoferițe. Cele două victime au fost fost transportate la spital în stare de conștiență pentru investigații medicale amănunțite.

Din primele declarații ale martorilor accidentul s-a produs în momentul în care Seat-ul, care se deplasa cu viteză din direcția Liceul Militar – Piață,   a acroșat autoturismul marca Audi, care era angajat să intre în parcare, apoi a lovit pomul și stâlpul din imagine, răsturnându-se.

Se poate spune că numeroșii pietoni care se deplasau în acel moment prin zonă au avut mare noroc că au scăpat neatinși.

La locul accidentului au ajuns urgent două ambulanțe, mai multe echipaje de poliție și un echipaj de pompieri și descarcerare din cadrul ISU Alba.

UPDATE raport IPJ Alba: Șoferita autoturismului Audi, responsabila de producerea accidentului. Cercetările sunt continuate faţă de A.A.V., sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

“La data de 25 aprilie, ora 18:04, pe B-dul Revoluţiei 1989 din municipiul Alba Iulia, A.A.V., o femeie în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Spitalul Judeţean – Stadion, circulând pe banda de lângă axul drumului, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea pe banda de lângă trotuar, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie şi care era condus de C.I., de 36 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă şi a pătruns într-o parcare din vecinătate unde a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, C.I. a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate faţă de A.A.V., sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.”

[nggallery id=1552]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea