Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Accident rutier pe DN1, la ieșirea din Alba Iulia înspre Sebeș. Patru victime transportate la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident 3 poduri02Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 09.30, pe DN 1, la ieșirea din din Alba Iulia înspre Sebeș, în zona Trei Poduri”.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, patru persoane au fost rănite și transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Potrivit polițiștilor traficul nu a fost restricționat în zona accidentului.

accident 3 poduri01Din primele cercetări, accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în județul Mureș, care se deplasa din direcția Sebeș – Alba Iulia, a vrut să facă o manevră de întoarcere fără să se asigure, fiind acroșat de un autoturism care circula regulamentar.

UPDATE:La data de 18.01.2014, ora 9.02, pe DN 1, la km 372, în afara localităţii Lancrăm, C.L., un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de P.N.F., un bărbat de 28 de ani, din Întorsura Buzăului, judeţul Covasna.

În urma accidentului, C.V., o femeie în vârstă de 65 de ani, C.C., o femeie de 31 de ani şi M.H.I., un bărbat de 27 de ani, toţi pasageri în autoturismul condus de C.L. precum şi S.M., un bărbat de 55 de ani, pasager în celălalt autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea