Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Foto: Accident rutier pe DN 74, între Alba Iulia și Zlatna. O femeie și două fete au ajuns la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 17.30, pe DN 74, între Meteș și Tăuț.

 Trei persoane, respectiv două  minore şi o femeie de circa 40 de ani, care au suferit leziuni în urma impactului au ajuns la spital.

Sensul de mers Zlatna – Alba Iulia este blocat, până ce polițiștii vor finaliza cercetările la fața locului.

Din primele informații, accidentul s-ar fi produs în momentul în care un autoturism Volkswagen Golf a intrat într-o depăşire şi a lovit o maşină marca Oltcit înmatriculată în județul Alba, în care se aflau femeia și cele două minore.

 UPDATE:La data de 13.10.2013, orele 16.55, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe raza localităţii Meteş, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că B.A.D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în direcţia Alba Iulia – Zlatna, pe raza localităţii Meteş, fără se asigure în mod corespunzător, s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma accidentului o femeie în vârstă de 38 de ani şi două minore de 11 şi 14 ani, pasagere în autoturismul condus de B.A.D., au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate, pe numele conducătorului auto fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea