Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier pe DN 7, intersecția înspre Cugir. Două victime la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

accident DN 7 Cugir (9)Un accident rutier s-a petrecut vineri seară, în jurul orelor 19.00 pe DN 7, în intersecția cu DJ înspre Cugir.

Potrivit IPJ Alba, două persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Cauza producerii accidentului este neacordarea de prioritate

UPDATE: Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, accidentul s-a produs între un autoturism,  marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba, care se deplasa dinspre Sebeș înspre Cugir și un auto Volkswagen Passat, înmatriculat în județul Timiș, care circula dinspre Orăștie. Coliziunea s-a produs în momentul în care șoferul Loganului a virat la stânga, înspre Cugir, fără să se asigure corespunzător.

Două persoane din mașina de Timișoara au suferit leziuni ușoare.

UPDATE raport IPJ Alba: Ieri, ora 18.33, pe DN 7, la km 348, la intersecția cu DJ 704, în afara localității Şibot, H.R.P., de 22 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de B.N.L., de 21 de ani, din comuna Vințu de Jos, judeţul Alba, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism precum şi alte 3 persoane (o tânără, pasageră în autoturismul condus de H.R.P. şi doi tineri, pasageri în cel de-al doilea autoturism), au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=1665]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea