Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier pe DJ 106F, în apropiere de Gârbova: Un tânăr fără permis s-a răsturnat cu microbuzul furat din Miercurea Sibiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții de duminică, persoane necunoscute au sustras un microbuz parcat în fața unui imobil de pe raza orașului Miercurea Sibiului.

În jurul orei 04,00, polițiștii au identificat microbuzul în cauză, răsturnat și abandonat în afara părții carosabile, pe DJ 106F.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat următoarea stare de fapt: În noaptea de 30/31 mai a.c., în jurul orei 03,30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Miercurea Sibiului, ar fi sustras autovehiculul în cauză și, în timp ce conducea pe DJ 106F, spre localitatea Gârbova din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat și depistat de polițiști la domiciliu, în jurul orei 05,00.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât tânărul a suferit vătămări corporale în urma producerii evenimentului rutier, polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj medical care, ulterior, a transportat rănitul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, respectiv furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea