Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Accident rutier pe B-dul Republicii din Alba Iulia: O femeie a fost lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident republicii001O femeie din Alba Iulia a fost transportată la spital, sâmbătă, în jurul orei 12.20, după ce a fost rănită într-un accident rutier.

Potrivit polițiștilor, aceasta a fost lovită de un autoturism, în timp ce traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni de pe B-dul Republicii, din apropiere de benzinăria Lukoil. Mașina implicată în accident este un Volkswagen, înmatriculat în Alba.

UPDATE: Victima accidentului este o femeie în vârstă de 80 de ani. Aceasta nu a fost rănită grav dar a rămas internată în spital pentru tratament medical de specialitate și supravegherea stării de sănătate. Șoferul vinovat de producerea accidentului este un albaiulian în vârstă de 35 de ani.

[nggallery id=2281]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea