// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: ACCIDENT rutier pe autostrada Sebeș-Sibiu. Patru persoane rănite după o coliziune între o autoutilitară și un autoturism

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în jurul amiezii, pe autostrada Sebeș-Sibiu, la kilometrul 253, la ieșirea din Ocna Sibiului spre Sebeș. Cel puțin patru persoane sunt rănite în urma unei coliziuni între o autoutilitară și un autoturism.

Potrivit IPJ Sibiu, un sibian de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda de urgență pe banda 1 și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar.

Patru bărbați au fost răniți. Este vorba de un cetățean bulgar de 44 de ani și trei români în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Şoferul autoturismului nu deţine permis de conducere şi era la volan sub influenţa alcoolului. Etilotestul a indicat 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419