Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier la Unirea: Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat și a rupt o țeavă de gaz

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

camion rasturnat01ISU și IPJ Alba au intervenit noaptea trecută, în jurul orei 3.00, la un accident produs pe DN1, la intrare în Unirea dinspre Cluj.

Potrivit polițiștilor șoferul a pierdut controlul direcției, camionul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în dreptul casei cu nr. 47, peste o țeavă de gaz pe care a rupt-o.

UPDATE 1:C.D.V, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în județul Mureș, în timp ce conducea un autotractor încărcat cu lemne, înmatriculat în Harghita, a pierdut controlul direcției la intrarea în localitatea Unirea dinspre Turda, și s-a răsturnat acroșând țeava de gaz de lângă imobil. O echipă de la E.ON Gaz a acționat pentru sistarea furnizării și remedierea defecțiunii. Perimetrul a fost asigurat de echipe de polițiști și de pompieri de la Detașamentul Aiud”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE 2: În urma impactului a fost avariat și zidul casei, care este nelocuită. Nu au fost înregistrate victime omeneşti. Faţă de conducătorul auto au fost luate măsuri legale, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

[nggallery id=1113]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea