Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier în Pianu de Jos – Șoferul unui BMW a ratat o curbă și a lovit cu mașina un stâlp și un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier soldat cu pagube materiale semnificative pentru autoturismul implicat (un BMW înmatriculat în Alba), s-a produs noaptea trecută în localitatea Pianu de Jos.

Cel mai probabil șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă la dreapta, pe strada principală din localitate, a lovit un stâlp de curent de pe marginea drumului și apoi un capăt de pod.

Întrucât nu s-a soldat cu victime, reprezentanții Poliției Alba au declarat, pentru ziarulunirea.ro, că accidentul nu a fost raportat și nu cunosc amănunte despre producerea acestuia.

[nggallery id=4293]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea