Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier în Miceşti. În urma impactului o tânără de 22 de ani a suferit răni uşoare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident micesti01Un accident rutier s-a produs în această după-masă, în jurul orelor 15.30 în municipiul Alba Iulia, pe strada Zlatnei din Miceşti.

Conform IPJ Alba două autoturisme au intrat în coliziune faţă – spate, iar în urma impactului o tânără de 22 de ani a suferit leziuni uşoare.

UPDATE: Un echipaj SMURD Alba a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimei, o tânără de 22 de ani, care a fost transportată ulterior la Spitalul Județean de Urgență Alba.

În accident au fost implicate un autorurism marca Opel Tigra şi un altul, marca Fiat., ambele înmatriculate în județul Alba.

Vinovat de producerea accidentului este șoferul Opel-ului, un tânăr de 24 de ani,din Alba. Având o alcolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul s-a angajat în depășirea Fiat-ului care circula în direcția Alba Iulia – Ighiu, pe care l-a acroșat  proiectându-l în gardul unui imobil.

UPDATE raport IPJ Alba: Vineri, la ora 16,19, pe strada Zlatnei din Alba Iulia, C.C.G., de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Şard, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism care circula în faţă, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Ighiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în poarta imobilului cu numărul 97.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Ighiu, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat pentru C.C.G. valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce pentru celălalt conducător auto rezultatul a fost negativ.

Pe numele lui C.C.G. au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

[nggallery id=1011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea