Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Accident rutier în cartierul albaiulian Tolstoi. O mașină a avariat un gard, iar alta a plonjat peste un scuar după o ciocnire în intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a produs duminică după-masa în cartierul Tolstoi din Alba Iulia, din cauza unei neacordări de prioritate într-o intersecție.

accident-tolsoi01Șoferul unui autoturism venea de pe strada Petru Maior, în vreme ce alt autoturism se deplasa pe strada Marcus Aurelius. Intersecția pare a fi periculoasă, aici petrecându-se mai multe accidente. Șoferii care vin circulă pe strada Marcus Aurelius au semnul STOP, însă de multe ori nu îl observă.

Cele două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului, din cauza vitezei, șoferul Seat-ului a plonjat peste scuar, iar Opelul a avariat gardul unei case.

Poliția Alba nu a putut oferi mai multe detalii întrucât coliziunea nu s-a soldat cu victime. La fața locului a sosit și un echipaj medical, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri.

Mai multe persoane au ieșit în fața blocului după ce au auzit zgomotele produse.

Un alt accident, tot din cauza neacordării de prioritate, s-a petrecut vineri, în aceeași intersecție.

Citește și FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Tolstoi. O autoutilitară a distrus gardul unei case, după un impact cu un autoturism în intersecție

Fotografiile au fost trimise de cititori ai ziarului ”Unirea”, motiv pentru care le mulțumim.

_________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=2706]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea