Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Accident, pe DN 1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Trei victime, după o coliziune puternică între două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite, s-a petrecut sâmbătă după-amiază în jurul orelor 17.40, pe DN1, în zona stației Petrom de la Oarda, dintre Alba Iulia și Sebeș.

accident rutier langa Alba Iulia18Din primele informații oferite de IPJ Alba, în coliziune au fost implicate două autoturisme. Trei victime au fost rănite  și transportate la spital pentru îngrijiri.

Sensul de mers Sebes-Alba este blocat și se circulă alternativ pe un singur sens.

UPDATE: Coloanele de mașini formate de-o parte și de alta a locului accidentului se întind pe câțiva kilometri. Pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeș, coada se termină în carierul albaiulian Partoș.

Polițiștii rutieri dirijează traficul, iar criminaliștii desfășoară cercetările la fața locului, pentru a putea fi apoi degajat carosabilul și reluată circulația auto pe ambele sensuri.

În accident au fost implicate un Opel Corsa, cu număr de Sălaj, și un autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în alt stat.

UPDATE 1: IPJ Alba anunță, la ora 19.10, după o oră și 30 de minute de la producerea accidentului, că traficul a fost reluat și se circulă normal pe ambele sensuri.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, D.J.I., în vârstă de 26 de ani, domiciliat din Sălaj, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Corsa, în direcția Sebeș – Alba Iulia, într-o curbă la dreapta, pătrunde pe sensul opus de mers unde acroșează autoturismul Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania, condus regulamentar de S.A.G., de 25 de ani, din orașul Ungheni, județul Mureș.

În urma coliziunii, J.G, în vârstă de 63 de ani, domiciliat în Sebeș, pasager în autoturismul marca Opel Corsa a fost rănit ușor la cap. S.M.A, în vârstă de 27 de ani, domiciliată în Harghita, pasageră pe scaunul dreapta față în autoturismul Volkswagen Passat, a fost rănită ușor.

Niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Revenim cu detalii

[nggallery id=822]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea