Ziarul Unirea

FOTO: ACCIDENT MORTAL pe DN7, în județul Hunedoara. Cugirean decedat, după ce șoferul băut al unui autoturism a lovit un sens giratoriu

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

ACCIDENT MORTAL pe DN7, în județul Hunedoara. Cugirean decedat, după ce șoferul băut al unui autoturism a lovit un sens giratoriu

În data de 21.08.2019, în jurul orei 01:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul pe DN 7, în zona sensului giratoriu – Halta Geoagiu a avut loc un accident rutier.

ELIT

Poliţiştii Biroului Rutier Orăștie care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 59 de ani, din orașul Cugir, județul Alba, a condus un autoturism din direcția Orăștie – Sebeș, iar din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice a lovit parapeții sensului giratoriu, după care a pierdut controlul volanului autoturismului și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în urma impactului cu un gard din plăci din beton, aflat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, din oraşul Cugir (pasager), şi rănirea conducătorului auto și a altor doi pasageri, în vârstă de 59 şi 71 de ani, ambii din oraşul Cugir.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei .

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419