Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT MORTAL pe DN 76: Un tânăr de 28 de ani a DECEDAT după coliziunea dintre un autoturism și o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier mortal a avut loc astăzi, în jurul orei 10:00, în localitatea Luncoiu de Sus, Municipiul Brad. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară, rezultând decesul conducătorului auto în vârstă de doar 28 de ani.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri pe DN76, la kilometrul 22+900 de metri, în zona localităţii Luncoiu de Sus, din judeţul Hunedoara, după ce a avut loc un impact între două autoturisme.

În urma coliziunii, un tânăr a murit.

Potrivit poliţiştilor, marţi, la ora 09:47, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 76, în localitatea Luncoiu de Sus, a avut loc un grav accident de circulaţie.

„Poliţiştii sosiţi la faţa locului, au constatat că un tânăr in vârstă de 28 de ani din Brad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76 din direcţia Brad – Deva, pe fondul neadaptarii vitezei si nepastrarii a distanţei în mers faţă de o autoutilitară ce se deplasa in faţa sa, pe aceeaşi direcţie de mers care intentiona să vireze la stânga, a intrat în coliziune cu aceasta. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea